Redactie
Redactie Kids 14 nov 2017

Leuk idee voor het creatieve kind: laat je kind zijn eigen kussensloop ontwerpen

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor je creatieve kind? Stop maar met zoeken: hier is het.

Heb je een kind dat graag tekent en dat ook nog best aardig doet? Of, vanuit een iets andere invalshoek: heb je een kind die graag op muren, tafels en andere plekken tekent waar dat niet de bedoeling is? Voor al deze kinderen heeft het Amerikaanse kindermerk eatsleepdoodle (letterlijk: eten, slapen, tekenen) met een heel leuk idee: een kussensloop dat je kind zelf kan inkleuren.

Volledig uitwasbaar

Er is op Amazon keuze uit twee soorten kussenslopen: een van de wereldkaart en eentje van dinosaurussen. Het kussensloop kost 20 dollar (17 euro) is 100% katoen en ja hoor, na een keer in de wasmachine kan je kind gewoon weer op een blanco canvas opnieuw beginnen. Bij aankoop krijg je een set van 10 kleurige stiften waarmee je kind zich kan uitleven.

Even verder browsen leert dat je van het creatieve kindermerk ook een complete kleur-zelf-in-dekbedset kunt kopen – kosten 54,95 dollar, omgerekend ongeveer 47 euro. Ze verkopen daarnaast ook allerlei andere leuke ‘kleurbare’ items, zoals mokken, rugtassen, tafelkleden en placemats.

Het slechte nieuws…

Tot zover het enthousiaste nieuws, dan is het nu tijd voor de conversation killer: items van eatsleepdoodle worden door Amazon niet naar Nederland verstuurd. Helaasch. Er zit niets anders op dan ervoor te zorgen dat je de eerste de beste persoon die je kent die zegt dat ‘ie naar Amerika reist aanklampt en je bestelling doorgeeft.

Nu we het toch over creatieve DIY-ideeën hebben: wat vinden we van deze DIY-kerstboomservetten voor tijdens het kerstdiner?

Babble

Reageer op artikel:
Leuk idee voor het creatieve kind: laat je kind zijn eigen kussensloop ontwerpen
Sluiten