Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kids december 25, 2017

DIY Printable: Persoonlijke kerstdiner menukaart voor groot en klein

Ho ho ho, het is kerst! En tijdens het kerstdiner ziet alles er prachtig uit! Wat staat er op het menu? Dat lees je op deze  zelfgemaakte kerstdiner menukaart. En die maak je natuurlijk samen met de kinderen. Famme ontwierp twee leuke printables die je nog kunt inkleuren.

Door een leuke menukaart weet iedereen wat er voor lekkers op tafel komt. Om de kinderen ook zo veel mogelijk in het kerstdiner te betrekken, hebben we speciaal voor jullie een menukaart ontworpen die in te kleuren is. Mama schrijft op wat jullie gaan eten, de kinderen kleuren de sneeuwmannen en het rendier in. Als jullie verschillende dingen eten kun je de kerstmannen voor de kids gebruiken en het rendier voor de volwassenen.

Kerstdiner menukaart 1

Kerstdiner menukaart 2

Print de kerstdiner menukaart, pak de kleurpotloden en viltstiften erbij, en kleuren maar! Je maakt de kaart nog nét iets specialer als je, wanneer de kaart ingekleurd is, de randjes om de kleurplaat wegknipt. Op die manier valt de kaart al helemaal op aan de kersttafel. Eventueel kun je ‘m verstevigen met een dikker stuk papier of karton.

Namens de hele Famme-redactie wensen we jullie een heerlijk kerstfeest!

Al zin in het kerstdiner? 14 types die geheid bij je aan het kerstdiner zitten

Reageer op artikel:
DIY Printable: Persoonlijke kerstdiner menukaart voor groot en klein
Sluiten