Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Persoonlijk 13 nov 2017

Dochter leert vader selfie te maken en wordt een instant internethit

Dat jonge meisjes de meeste prachtige selfies kunnen maken van zichzelf weten we inmiddels. Ze nemen er uren de tijd voor om die ene perfecte selfie te kunnen posten. Zo niet deze schaapherder uit Walcha, in Australië. Zijn dochter leerde hem hij  selfies moest maken en dit is wat er toen gebeurde.

Sowieso is het extreem aandoenlijk en leuk om de wat oudere internetgebruiker te zien hannesen met smartphones, laptops en digitale producten. Ze doen hun best, maar echte dikke liefde is het over het algemeen niet. Maar je kunt niet zeggen dat ze hun best niet doen.

Vader selfie

Zo ook deze schaapherder uit Walcha, Australië. Hij leerde van zijn dochter hoe je een selfie van jezelf maakt en dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Hij ging al werkend lustig aan de slag met het selfie perfectioneren en postte onlangs een reeks foto’s op de Facebookpagina ‘Cool Dog Group’. Van daaruit verspreidde de foto’s zich als een lopend vuurtje en dat is ook niet gek als je de foto’s bekijkt.

Driedubbel plezier

Het plezier straalt ervan af. Bij hem, bij zijn twee extreem fotogenieke honden en jawel, ook bij een van de schapen. Het is een zo ontzettend aandoenlijk en leuk tafereel dat het internet ermee aan de haal is gegaan. De hele wereld moet er spontaan van glimlachen als ze de foto’s onder ogen krijgen, en geeft toe, jij had het net ook. Toch?

Veel is het internet verder niet te weten gekomen over de schaapherder uit Australië. En misschien moet dat ook gewoon zo blijven. Geniet van de plaatjes en wie weet dat we hem nog terug gaan zien en zit hij voor je het weet in grote talkshows zijn internet succes uit te leggen, maar liever blijft hij gewoon zichzelf met zijn dieren in het landschap van de schapenherder uit Australië.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dochter leert vader selfie te maken en wordt een instant internethit
Sluiten