Doe de test: déze mocktail past het best bij jou

Je weekend is helemaal compleet als je eindelijk kunt relaxen en tijd voor jezelf hebt. Of je nu naar een feestje gaat of gezellig met je vriendinnen afspreekt, een drankje is key. Maar wat voor drankje past er nu echt het beste bij je persoonlijkheid? Doe de test en kom erachter welke mocktail he-le-maal voor jou gemaakt is.

Mocktails

Een mocktail is nét even anders dan een cocktail: in een mocktail zit geen alcohol, en de smaken zijn gebaseerd op je favoriete cocktails. FÏNLEY heeft drie heerlijke smaken mocktails (Royal, Mojito en Spritz), die hartstikke lekker zijn op elk moment van de dag. Fijn is ook dat deze mocktails laag in calorieën zijn (19 kcal per honderd milliliter (yay!) en dat er geen conserveermiddelen aan het drankje zijn toegevoegd. Dat betekent wél het lekkere drankje, maar geen zware ochtend of een schuldgevoel erna. En o ja, de mocktails van FÏNLEY zijn dus perfect geschikt voor als je zwanger bent. Nóg een reden voor een feestje.

Doe de test

Wil je weten of de sprankelende Mojito met fris limoensap of de zachte Royal met witte druif bij je persoonlijkheid past, of dat je toch meer een type bent voor de Spritz met bloedsinaasappelsap en een vleugje bitter? Doe de test en kom erachter welke mocktail jij dit weekend zeker moet gaan drinken!

In samenwerking met FÏNLEY

Reageer op artikel:
Doe de test: déze mocktail past het best bij jou
Sluiten