Doe de test! Dít is het allerleukste cadeau voor jouw Valentijn

Het is eigenlijk niet ons ding om de liefde te laten sturen door een bedachte liefdesdag. Toch is elk jaar Valentijnsdag een moment om stil te staan bij de liefde. Zit het nog goed? Maken we wel genoeg tijd voor elkaar? En omdat het antwoord steevast: ‘NEE, want we zijn te druk’ is, grijpen we deze kans om de liefde weer serieus onder de loep te nemen.

Moet de liefde niet vanzelf gaan zou de jongere versie van onszelf sceptisch zeggen. Onze huidige zelf lacht spottend en zegt dan: ‘Ach lieve schat, was het maar zo. Met drie kinderen, een baan, en een oneindige lijst met dingen die moeten en hijgende verplichtingen als een hypotheek in ons nek maakt dat ik blij ben als ik ‘s avonds na achten tegen mijn lief aan plof. En er geen ruzie ontstaat over wie de thee gaat zetten.’

Van liefde naar verliefd

En dus grijp ik Valentijnsdag aan om (met hulp van oppassen en opa’s en oma’s) een weekend weg te gaan en van liefde weer naar verliefd te gaan. Help, keuzestress, waar gaat een romantisch weekend weg (want dat wil ik!) alleen naartoe?

NS International heeft dé oplossing voor twijfel lovers en bedacht daarom de Cupido Express. Een test, bestaande uit negen vragen, die erop gericht zijn de voorkeur van je geliefde te ontpluizen. Wil je met een koffer of rugzak, on-a-budget of mag het wat kosten? Vind uit welke stad er uit jouw antwoorden rolt en je kunt de trip meteen boeken. Nog niet overtuigd? Bekijk dan al die fijne steden die er op de Cupido Express (mede mogelijk gemaakt door NS International) staan. Londen of Parijs? Of toch liever Berlijn. Met de trein sta je in ieder geval zonder problemen over bagage of lange wachttijden in het hartje centrum van je keuze.

Start hier met de Cupido Express!

In samenwerking met NS International

Reageer op artikel:
Doe de test! Dít is het allerleukste cadeau voor jouw Valentijn
Sluiten