Moeder deelt prachtige foto om haar doodgeboren dochtertje te eren

De Britse Libby Martin-Gazzard (26) hoorde in december 2014 dat haar dochtertje Beatrice, die toen nog in haar buik zat, geen hartslag meer had. Sinds die dag probeert Libby haar dochtertje op haar eigen manier bij zich te dragen om zich haar te herinneren. Ontroerend lief.

Nichtjes en neefjes

Tim Martin, de vader van Libby, is fotograaf en nam een tijdje geleden een foto van het nichtje en neefje van Beatrice toen ze samen op het strand aan het spelen waren. De twee kindjes zijn 3 en 4 jaar oud, Beatrice zou nu twee jaar en negen maanden zijn geweest. Omdat Libby alleen maar kan bedenken hoe Beatrice er nu uit zou hebben gezien, net zoals hoe ze zich zou gedragen, bewerkte Tim de familie strandfoto op een prachtige en emotionele manier.

Ongeveer dezelfde leeftijd

Hij plakte er een faded fotootje van een klein meisje in, dat ongeveer de leeftijd van Beatrice nu heeft. Op die manier wil Tim laten zien hoe de familie er op dit moment uit zou hebben kunnen zien: drie kleine neefjes en nichtjes, spelend op het strand. Libby: ‘Het is zo fijn om écht te kunnen zien hoe Beatrice in de familie zou hebben gepast. Het is heel mooi om haar op deze manier bij me te dragen.’

LEES OOK: Zeg deze dingen nooit tegen iemand die een miskraam heeft gehad

Altijd in gedachten

‘Hoewel het voelt alsof er een steen in mijn maag ligt als ik naar de foto kijk, krijg ik er een enorm warm gevoel van. ‘We hebben geen idee hoe ze eruit zou zien op deze leeftijd en hoe ze zich zou gedragen, maar we kunnen het ons wel inbeelden. Iets wat we altijd doen en zullen blijven doen’, schrijft ze op haar Facebookpagina, waar ze de foto heeft gedeeld.

Deze openhartige post over een miskraam gaat niet voor niets keihard viraal

Reageer op artikel:
Moeder deelt prachtige foto om haar doodgeboren dochtertje te eren
Sluiten