Door deze slimme hack wordt fietsen met een (lange) rok een eitje

Als het zo tropisch warm is als de afgelopen dagen (en vandaag) zit er maar één ding op: je zo luchtig mogelijk kleden. Laat die broek even lekker voor wat het is en trek een lekkere zomerse rok aan. Onhandig op de fiets? Niet met deze handige hack waar je enkel en alleen een muntje en een elastiekje voor nodig hebt.

Rok op de fiets

Irritatie nummer één als je een rok aan hebt op de fiets is dat het ding meteen naar boven kruipt. Voeg daar een beetje wind aan toe en je kunt naar binnen kijken. Heb je een lange rok aan dan bestaat ook nog eens het gevaar dat de achterkant ervan in je spaken verdwijnt of om het tandwiel van je wiel meedraait. En dan hebben we het nog niet eens over op- en afstappen gehad.

Penny in yo pants

Zeg al deze onhandigheden maar vaarwel, want met een simpel muntstuk knoop je je (lange) rok zo op dat hij perfect op zijn plek blijft zitten als je gaat fietsen. Hoe het werkt zie je in onderstaand filmpje. Geen flashy surprises meer, vanaf nu.

The Next Closet

Heb je te weinig rokken in je kast en wil je deze hack testen? The Next Closet, de webshop met de mooiste tweedehands designeritems, heeft speciaal voor deze warme week een selectie gemaakt van de mooiste designerrokken die voor een fijn bedrag in jouw kast kunnen hangen. Zo kun je die bespaarde munten gebruiken om je rok op te steken 😉

Het is echt waar: deze bizarre kledingstukken zijn op dit moment te koop

Bron headerbeeld: tumblr.com

Reageer op artikel:
Door deze slimme hack wordt fietsen met een (lange) rok een eitje
Sluiten