wpk-admin
wpk-admin Kids 8 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Heeft jouw kleintje ook ineens doorgelekte luiers? Dit kan de reden zijn

Luiers: het blijft een moeilijke kwestie. Denk je eindelijk de perfecte gevonden te hebben, blijkt dat je kleintje na een tijdje weer elke morgen nat is. En dat doorlekken is nou juist waar jij én je baby niet op zaten te wachten.

Kruidvat

Heb je luiers van de Kruidvat en is je kleintje de laatste tijd ook steeds nat? Dat zou goed kunnen komen door de nieuwe luiers van het huismerk. De ‘gouwe ouwe’ vertrouwde luiers, waar jullie eerder laaiend enthousiast over waren, zijn namelijk veranderd.

De luiers zijn nu een stuk dunner, het draagcomfort schijnt verbeterd te zijn en er zitten kanalen in waardoor de plas van je kleintje beter zou kunnen verspreiden.

Nattigheid voelen

Toch merken jullie zelf weinig van de goede voornemens van de luiers, blijkt uit de Facebookpagina van Kruidvat. Massaal delen moeders hun ‘doorlek-verhalen’ en doen hun beklag.

Luiers

Wil je nu overstappen op andere luiers, maar geen idee welke fijn zijn en wat een goede prijs-kwaliteitverhouding is? Wij zetten de, volgens jullie, beste luiers op een rijtje.

Heeft jouw kleintje last van doorlekken met de ‘nieuwe’ huismerkluiers van Kruidvat? Praat mee op het Mamaforum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heeft jouw kleintje ook ineens doorgelekte luiers? Dit kan de reden zijn
Sluiten