Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Kids 15 aug 2018

Hè? ‘Dora The Explorer’ krijgt een film met echte mensen

‘Dora The Explorer’ wordt verfilmd, en niet zomaar, maar een live-action remake: een film met echte acteurs. De eerste foto werd gedeeld en de reacties zijn niet al te positief..

Zit niemand te wachten op een echte film van Nickelodeon’s serie ‘Dora The Explorer’? Het meisje dat ons vroeger een woordje Engels bijleerde krijgt dus een remake, maar Dora zal geen zevenjarige zijn, maar een tiener. Actrice Isabela Moner speelt Dora en deelde de eerste foto op haar Instagram.

So excited to show you the First Look of me as #DoraTheExplorer

Een bericht gedeeld door Isabela 🇵🇪🇺🇸 (@isabelamoner) op

De actrice

De Peruaans-Amerikaanse actrice postte de eerste foto over de film op Instagram en is trots om de rol te mogen spelen van Dora, het Latina-personage dat ze sinds haar jeugd bewondert. Ze draagt al Dora’s klassieke bob-kapsel, haar vrienden gaven haar zelfs al de bijnaam toen ze zich als Dora had verkleed met Halloween.

De film

Het is nog niet bekend waar de film precies over gaat. En het enige wat bekend leek te zijn, is niet waar: de film zou geregisseerd worden door Michael Bay, de regisseur van onder andere Transformers. Om die reden – Dora is toch een ander genre zou je denken – vroegen mensen zich direct af wat ze mogen verwachten van deze remake van Dora. Dit nieuws blijkt niet waar te zijn. Het is allemaal nog een raadsel.

Reacties

De reacties waren niet allemaal positief. Op Twitter ging het los:

Reageer op artikel:
Hè? ‘Dora The Explorer’ krijgt een film met echte mensen
Sluiten