Beste vriendin blijkt reddende engel en laat kinderwens uitkomen

Calie Fletcher (45) en haar man Michael hebben een diepgewortelde wens voor een tweede kindje. Als dit lastiger blijkt dan gedacht, gaat Calie het IVF-traject in. Helaas zonder succes. Maar dan blijkt er toch een mogelijkheid om nog een keer vader en moeder te worden. Dit keer met behulp van een reddende engel: Calies beste vriendin.

Voordat Calie het IVF-traject in ging, kreeg ze een miskraam. Haar ongeboren kindje bleek een genetische afwijking te hebben, waardoor haar zwangerschap vroegtijdig afgebroken moest worden. Haar wens voor een tweede kindje leek nooit meer uit te komen, totdat haar hartsvriendin Jeni Mitchell aanbood om het kindje te baren.

Allergelukkigste vrouw op aarde

Calie kon haar geluk niet op toen ze hoorde dat de Ivf-behandeling bij haar vriendin wel gelukt was. ‘We moesten tien dagen wachten tot we eindelijk hoorden dat Jeni zwanger was. Het was alsof ik de loterij had gewonnen, en dat gevoel herhaalde zich keer op keer. Ik ben de allergelukkigste vrouw op aarde’, vertelde ze aan The Daily Mail.

LEES OOK: Bijzonder! Draagmoeder bevalt met behulp van de wensmoeder

Bespreekbaar maken

Drie weken geleden beviel Jeni van Calies dochter, Annika. De zwangerschap verliep wonder boven wonder probleemloos en het kleine meisje is kerngezond. Om andere vrouwen te laten zien dat het draagmoederschap niet gek is, liet Calie de zwangerschap en de bevalling van Jeni vastleggen in een geweldige fotoserie. Op die manier willen de twee hartsvriendinnen het onderwerp meer bespreekbaar maken, en hopen ze meer mensen op het idee te brengen om vrouwen die moeilijk zwanger raken te helpen.

Wauw! Sterke fotoserie laat de schoonheid van het draagmoederschap zien

Foto’s: Kris Baum

Reageer op artikel:
Beste vriendin blijkt reddende engel en laat kinderwens uitkomen
Sluiten