Drew Barrymore steelt als ‘slonzige moeder’ opnieuw ons hart

Persoonlijk

In een plastic fantastic wereld – zeker in Hollywood – is de nuchtere Drew Barrymore een absolute verademing. Vol zelfspot deelde ze onlangs opnieuw een moment uit haar dagelijkse leven. Heerlijk herkenbaar!

Zeldzaam moment

How we love Drew! Een tijdje geleden plaatsten we al een stukje over haar, naar aanleiding van een hilarische post van haar over hoe ze een zeldzaam moment voor zichzelf heeft en zich daar als moeder schuldig over voelt. Ook was ze goudeerlijk over de driftbuien van haar dochtertje tijdens een bezoekje aan Disney World. Een vrouw naar ons hart, kortom.

Nu is Drew opnieuw viraal gegaan dankzij een foto op Instagram. In deze post zien we de filmster met een grijze uitgroei en nogal verwilderde wenkbrauwen. Zelf lijkt ze er ook van in shock: ‘O MIJN GOD! Hoe heb ik het zo ver kunnen laten komen?’

Onderhoudsbeurt

Deze openhartigheid bleef niet onopgemerkt: de post kreeg meer dan 100K likes, en het regende opmerkingen als: ‘Thanks for keeping it real‘ en ‘Vorig jaar zomer heb ik ook voor het laatst mijn wenkbrauwen laten doen…’ Maar goed, Drew moest zich wel bij elkaar rapen, want de opnames voor de serie The Santa Clarita Diet staan voor de deur. Dus toog ze met dochter Olive naar de kapper voor een onderhoudsbeurt. Haar dochtertje kreeg ook folies in het haar, voor de gein. Cute!

Volgen dus, deze vrouw! Wij wachten vol spanning op haar volgende post.

Komt het echt niet door het licht? 12 gedachtes die je hebt zodra je die eerste grijze haar ontdekt