Susan Dalstra
Susan Dalstra Kinderen 23 mrt 2018
Leestijd: 2 minuten

Drew Barrymore steekt alle werkende moeders een hart onder de riem met deze tip

Drew Barrymore weet als geen ander hoe zwaar het kan zijn om een baan te combineren met het moederschap. Daarom heeft ze voor alle moeders een tip die korte metten maakt met dat eeuwige schuldgevoel. 

Carrière

Drew is altijd open geweest over haar bijzonder moeizame relatie met haar eigen moeder. Daardoor is ze er extra op gebrand haar dochters Olive en Frankie een veilige basis te geven terwijl ze tegelijkertijd haar eigen carrière hoog houdt. Dat doet ze door zich altijd bewust te zijn van wat ze over haar werk zegt en hoe positief ze daar over is. Of, in haar eigen woorden:

Belangrijk en goed

‘Ik leg Olive altijd uit dat ik van m’n werk hou. Ik zeg niet dat ik naar werk ‘moet’ met een grimas omdat ik niet wil dat ze het ziet als een negatief iets wat moeders moeten doen om te overleven. Een vriendin zei ooit: geef je kinderen nooit het gevoel dat werk een slecht ding is wat jou bij hen weghoudt. Dat is misschien goed bedoeld, maar ik geloof in een andere benadering. Ik wil mijn dochters laten inzien dat werk belangrijk en goed is. Ik voel me vreselijk schuldig als ik weg ben (welke moeder niet?), maar ik probeer het om te zetten in iets positiefs. Ik geef werk niet de schuld, ik eigen me de verantwoordelijkheid toe.’

Amen, Drew.

Before I left for Asia, I showed Olive where on the globe I was going. And now, at this moment, I came across an article by the great @anthonybourdain LINK IN BIO TO READ because it really moved me. It’s funny how we all arrange our travel. I came here for work, but on the off hours, I live for getting “local” and getting to know what a place is really like without the protection of the familiar. He has great tips and an even better philosophy. Take a moment to read his wisdom and style. It just might change your next life experience. #thailanddiaries
Een bericht gedeeld door Drew Barrymore (@drewbarrymore) op 14 Mrt 2018 om 2:14 (PDT)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Pure Wow

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme