Waarom werkelijk íedereen het over deze drie politieagenten heeft

Het politiebureau van Gainesville in Florida deelde een foto van drie politiemannen die een nacht doorwerkten nadat orkaan Irma had huisgehouden. Maar geen vrouw die nog bezig was met heel die orkaan nadat ze deze drie knappe agenten onder ogen kreeg. 

Knap trio

Op Facebook gaat het in de comments helemaal los met opmerkingen van vrouwen die niet weten hoe ze ‘t hebben na het zien van dit knappe trio. Sommigen zijn zelfs zo doorgedraaid dat het politiebureau een update moest plaatsen met het verzoek niet meer het noodnummer te bellen en om deze agenten te vragen.

Het bericht is al meer dan 100.000 keer gedeeld en telt meer dan 67.000 hilarische comments. Een kleine bloemlezing uit een paar van de leukste:

 • ‘… alsof Florida nog niet nat genoeg was’
 • ‘Deze foto is exact de reden dat je oma altijd zei een schone onderbroek aan te doen voor het geval je een ongeluk krijgt’
 • ‘Sorry agent, ik heb net een winkel overvallen. Ik moet meteen gefouilleerd en geboeid worden.’ – Iedere vrouw in Florida na het zien van deze post.
 • ‘Ik heb nog nooit eerder ontbijt, lunch en diner in één foto gezien.’
 • ‘Ik kan niet geloven hoeveel vrouwen van deze arme, sexy, sterke, knappe, dappere, ovulatie op gang brengende, mannelijke agenten een lustobject maken.’
 • ‘En zo begon mijn leven in de misdaad.’

Reactie

Het politiebureau kon echter smakelijk lachen om al het commentaar en kwam op hun beurt met een fantastische reactie.

 1. We hebben het niet meer om al jullie commentaar. Jullie hebben zelfs onze chef aan het blozen gekregen.
 2. Mevrouw Nordmann en Mevrouw Hamill vinden het ook hilarisch hoe duizenden vrouwen het hoofd op hol laten brengen door hun echtgenoten.
 3. We kunnen bevestigen dat officier Rengering (helemaal rechts met het fantastische haar) NOG SINGLE IS.
 4. Daarbij willen we opmerken dat officier Rengering in het cougar beschermingsprogramma wordt opgenomen voor zijn eigen veiligheid.
 5. Bel alsjeblieft niet 911 met het verzoek om deze groep naar je ‘incident’ te laten komen.
 6. Er komt een kalender.

‘Dank voor al het hilarische commentaar, het heeft onze dag een stuk vrolijker gemaakt. We gaan proberen een kalender te maken en alle opbrengsten gaan naar het herstel van orkaan Irma’, besluit het bureau. Ze hebben dus ook nog eens het hart op de juiste plaats – draag ons maar weg.

En over sexy gesproken: niets zo aantrekkelijk als een stoere man met een schattig kind. Daarom: bekende papa’s met hun kids. 

Popsugar

Reageer op artikel:
Waarom werkelijk íedereen het over deze drie politieagenten heeft
Sluiten