Persoonlijk 19 feb 2018 Janne Vogel

Dit stel vroeg elkaar tegelijk (!) ten huwelijk tijdens een potje Pictionary

We hebben al heel wat mooie huwelijksaanzoeken voorbij zien komen, maar zo eentje als deze heb je nog nooit gezien. Dit koppel kon écht niet wachten om met elkaar in het huwelijksbootje te stappen en vroeg elkaar op precies hetzelfde moment ten huwelijk. Lief!

Aanzoek

De Amerikaanse Tori en Berkley zijn al jarenlang gelukkig verliefd en helemaal ready voor een grote bruiloft. Berkley kocht maanden geleden al een ring voor haar liefde en plande samen met haar moeder een superaanzoek. Wat ze niet wist, is dat ook Tori (samen met Berkley’s moeder!) een speciaal aanzoek aan het regelen was.

Supermam

Berkley’s moeder besloot de twee allebei te helpen met hun masterplan en de aanzoeken geheim te houden. Ze sprak met haar dochter af dat ze de grote vraag zou stellen door middel van hints in Pictionary, toen Tori precies op dat moment achter haar op haar knieën ging. De twee gaven elkaar uiteraard allebei het ja-woord en konden hun geluk niet op.
Het moment van de aanzoeken staat op film en ging binnen no time viral. Wij zijn niet de enigen die verliefd werden op dit schattige filmpje!

Babble

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit stel vroeg elkaar tegelijk (!) ten huwelijk tijdens een potje Pictionary
Sluiten