Zie jij al-tijd dubbele cijfers op de klok? Daar zit een betekenis achter

De wereld van numerologie

Kleine disclaimer, je staat open voor ‘het universum is groot en wij zijn maar een piepklein stipje’ of niet. De kleinste scepticus zal namelijk met gefronste en getekende wenkbrauwen dit artikel lezen. Voor iedereen van wie we nog steeds de volle aandacht hebben: als je vaak dubbele cijfers op de klok ziet, kan dat meer betekenen dan alleen ‘gewoon toeval’.

Tenminste, als je de wereld van de numerologie moet geloven. Deze theorie is gebaseerd op wat nummers in ons leven betekenen en de theorie over dubbele cijfers houdt in dat engelen – of in ieder geval hogere en andere machten – je via deze manier boodschappen willen overbrengen. Zie het als een steuntje in de rug of een bevestiging van waar je toevallig op dat moment over dacht. Hoe dan ook: het voelt altijd wel een beetje speciaal als je ineens dubbele cijfers op de klokt spot. En stiekem is het altijd wel interessant om te weten wat ze nou betekenen.

Hoewel er veel varianten bestaan op de betekenissen achter dubbele cijfers, komen ze in de grote lijnen wel overeen. Dit zijn ze.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Zie jij al-tijd dubbele cijfers op de klok? Daar zit een betekenis achter
Sluiten