Sterre Touw
Sterre Touw Kids 23 jan 2018

Hoe kóm je erop: de grap die deze moeder met haar dochter uithaalt geeft je de slappe lach

Toen het dochtertje van Lindsay Chastain wakker werd uit een dutje dacht ze dat het tijd was om naar school te gaan. Haar moeder lag eerst in een deuk, maar speelde het spelletje daarna even met haar mee. En dat leidde tot een hilarische video.

Heftig middag dutje

Ze deelde de video op haar Facebook. Haar negen-jarige dochter Lexi werd rond 18.00 wakker uit een dutje en dacht dat ochtend was. Tijd voor school dus. Uitgerust begon het meisje met tandenpoetsen en haren kammen. Lindsay keek in de eerste instantie een beetje gek om, maar speelde daarna het spel met haar dochter mee door haar te helpen met het klaar maken voor school. Ze legde alles vast op video.

LEES OOK: Briljantie ten top: het leven van een jongensmoeder in een grappige video

Tijd voor school

Je zou denken dat wanneer haar dochter zich helemaal had aangekleed, het tijd was voor Lindsay om te vertellen dat het een grapje was. Dat was echter niet het geval. Lindsay reed zelfs met haar overtuigde dochtertje naar haar school. Toen Lexi verward terug naar de auto liep, omdat de schooldeuren dicht waren, begon Lindsay te lachen en vertelde ze dat het allemaal een grote grap was geweest. De video is momenteel al 13 miljoen keer op Facebook bekeken. En zeg nou eens eerlijk: het is werkelijk geniaal.

Bekijk hieronder de video:

When the nap was so good you think it's the next day when you wake up so you start getting ready for school…

Geplaatst door Lindsey Chastain op zondag 4 december 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hoe kóm je erop: de grap die deze moeder met haar dochter uithaalt geeft je de slappe lach
Sluiten