Easy peasy recept: Choco pindakaas smoothie!

Claire Easy Peasy 29 mei 2016 Eten

Pindakaas in je smoothie? Ja, echt! Het is superlekker én voedzaam. Je kunt natuurlijk ook notenpasta gebruiken (heel vaak gedaan in smoothieland!) of voor notenmelk kiezen, bijvoorbeeld amandel of cashew. Voor dit recept heb ik echter gewoon de oerhollandse pindakaas gebruikt. Topper onder de kids, mits ze geen notenallergie hebben uiteraard!

Ingrediënten (voor 2 glazen):

1 banaan (liefst bevroren)
150 ml kokosrijstmelk
1,5 eetlepel rauwe cacaopoeder
1 eetlepel pindakaas of notenpasta
2 theelepels kokosrasp
snufje zeezout
water of ijsklontjes naar inzicht

*Heb je geen bevroren banaan? Dan kun je ook een normale banaan gebruiken en 2/3 ijsklontjes toevoegen.

Bereiden:

Banaan schillen, alles in de blender doen en pureren tot gladde en enigszins vloeibare smoothie!

smoothie

Ga je hem maken? Laat het hier weten!

Bluebelle is een online platform voor food inspiratie en informatie om je eetpatroon stap-voor- stap gezond(er) te krijgen. Thuishaven van EASY PEASY o.a. bekend van de must-have kookboeken Easy Peasy en Easy Peasy Family. Neem ook eens een kijkje op Bluebelle of Easy Peasy Kids

Reageer op artikel:
Easy peasy recept: Choco pindakaas smoothie!
Sluiten