Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Persoonlijk 23 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Oehlala: EasyToys geeft 1000 orgasmes weg en jij kan kans maken op één!

Je bent niet alleen moeder en partner, maar ook raadgever, taxichauffeur, kokkin en menselijke wekker: je hebt het er maar druk mee. Des te belangrijker om af en toe een momentje van rust in te plannen. En hoe kan dat nou beter dan met een intiem verwenmomentje?

Of het nou met je partner of met jezelf is, EasyToys begrijpt ook dat een verwenmoment af en toe nodig is. Dat is dan ook dé reden dat zij 1000 orgasmes weg gaan geven, gratis en voor niets! Orgasmes weggeven? Dat lees je goed. In de vorm van de Womanizer One, weliswaar. En het leukste van alles: jij kan kans maken op één van die duizend Womanizers.

Womanizer One

De Womanizer One is niet zomaar een vibrator. Dankzij de unieke luchtdruk techniek maak je een ervaring mee die je nog niet kent. En dat wil je. Wist je namelijk dat 98% van de vrouwen die een Womanizer heeft ervaren, een orgasme heeft gekregen? Gegarandeerd dat jij dankzij de intense stimulatie ook een orgasme zal krijgen!

De Womanizer One is een sample van de Womanizer Premium en heeft dus dezelfde techniek. Door middel van luchtdrukgolven wordt een intens zuigend gevoel gecreëerd, waardoor het zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Met de Womanizer One kun je voor maximaal 30 minuten de ervaring opdoen zoals het in de volledige versie ook zou werken. Van de 98% vrouwen die een orgasme kreeg, kwam 80% klaar tussen 1 en 6 minuten! Wel belangrijk dat je er optimaal van gaat genieten, want de Womanizer One kan niet worden opgeladen. Mocht je het vaker willen ervaren, is er natuurlijk altijd nog de Womanizer Premium. 😉

Easytoys

EasyToys begrijpt niet alleen dat een verwenmoment af en toe nodig is, maar wil ook alle vrouwen de kans geven om een unieke ervaring te kunnen beleven. Ze zijn op zoek naar 1000 vrouwen die de Womanizer One gratis(!) willen ontvangen. Ben je om en wil jij een gratis Womanizer One ontvangen om de unieke luchtdruk techniek te ervaren? Sla je slag en schrijf je hier in!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met EasyToys.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme