Echt waar: dit badpak van een mannenlichaam (mét haar) is om te gillen

Het badpak is he-le-maal terug van weggeweest en daar heeft het Amerikaanse kledingmerk Beloved Shirts op een grappige manier op ingespeeld. Het merk ontwierp een badpakkenlijn met wel heel grappig printje, namelijk dat van een mannenlichaam. Borst- en rughaar included.

Badpak van een mannenlichaam

We moesten even twee keer kijken toen we een foto van een model met het badpak aan voorbij zagen komen, zo realistisch ziet het printje eruit. De zogenoemde ‘Sexy Chest’-lijn bestaat uit badpakken met daarop een print van het bovenlichaam van een man inclusief borst- en rughaar, verkrijgbaar in verschillende huidskleuren.

LEES OOK: Meepakken, deze badpakken!

Geniale reactie

Wij vragen ons af of er mensen zijn die deze dingen écht in hun kast hebben hangen, omdat het geheel er best een tikkie goor uitziet. Maar ja hoor, Beloved Shirts deelde een video van een moeder die het badpak met trots aan de wereld (en haar kinderen) showt. Hun reactie is trouwens geniaal.

Niet alleen voor vrouwen

Kopen kan voor 45 dollar op de website van het merk. O ja, niet alleen vrouwen zijn fan van het pakkie (klik op het pijltje naar rechts voor de video). En als dit je toch te veel is: de kledinglijn heeft ook badpakken met andere, minder opzienbarende, edoch realistische printjes, zoals pizza. Yum, ja.

Zo herkenbaar! Deze moeders tonen de nieuwste (belachelijke) badpakkenmode

RTL Nieuws

Reageer op artikel:
Echt waar: dit badpak van een mannenlichaam (mét haar) is om te gillen
Sluiten