Sophie Nortier
Sophie Nortier Persoonlijk 5 nov 2020

Echte Gooische Meisjes zijn terug als moeders!

Wat een feest! We kunnen weer lekker op de bank meekijken met de dames uit het Gooi, want sinds gisteren staat Echte Gooische Moeders op Videoland.nl.

Reality TV, onze favoriete guilty pleasure

Ja, Amerika is Heer en Meester als het gaat om reality tv, maar Nederland kan er ook wat van. Zo hebben we vroeger toch echt ruim genoten van Bo, Florine, Kimberly, Leslie en Pauline in Echte Gooische Meisjes, een soort Nederlandse versie van de Amerikaanse hitserie The Hills. En of je het nou geweldig vond of niet, een kijkje in andermans leven blijft een heerlijke guilty pleasure.

Maar toen groeiden de meiden op en verdwenen ze van de buis. Alleen Pauline zagen we nog wel eens voorbij komen in een programmaatje hier of daar, maar daar bleef het ook bij.

Hoewel het stil bleef op tv, gingen hun levens natuurlijk gewoon door. En nu, twaalf jaar later, hebben de dames hun deuren weer geopend voor publiek en mogen we weer heerlijk meegluren met hoe zij hun rol als moeder invullen.

Echte Gooische Moeders

De moeders wonen tegenwoordig niet allen meer in ‘t Gooi, maar dat weerhoudt ze er niet van de glitter en glamour in hun leven te houden, zoals we van ze zijn gewend.

Al gaat ook hun leven niet alleen over rozen. De dames kampen namelijk met allerlei problemen en obstakels die voor ons alles zo bekend zijn; een onvervulde wens voor een derde kind, een leven als alleenstaande moeder, een langdurig traject om zwanger te worden en angstgevoelens die sinds de bevalling in het leven zijn gekomen.

De vraag is natuurlijk; hoe lossen zij dit op? Juist, op hun eigenwijze Gooische manier dus. Genoeg om bij mee te leven en om van te genieten!

Vanaf nu dus wekelijks te zien op Videoland.nl.

Hier alvast een voorproefje:

Meer reality tv?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Echte Gooische Meisjes zijn terug als moeders!
Sluiten