Kids 30 nov 2014 Redactie

Een dag uit het leven van een mama met een drieling

Mama Stacy Christian heeft vier kinderen onder de vier! Een nogal bijzondere situatie als je het ons vraagt. Geen van allen gaat nog school, ze moeten continu worden gevoed, verschoond en dan heb je ook nog een huishouden.

Daar komt bij dat Stacy’s man marinier is en vaak maanden van huis is. Om papa toch het gevoel te geven dat hij bij zijn gezin is, installeerden ze in de woonkamer een speciale videocamera. Papa kan inloggen wanneer hij wil en zo live meekijken! Hoe leuk?

Triplets11

Een paar dagen terug zette Stacy twee minuten aan videomateriaal online. Het biedt ons een unieke blik in het hectische leven van deze moeder. De beelden zijn versneld afgespeeld, maar het moge duidelijk zijn dat deze mama er maar druk mee is.

Fammes Muriël kreeg zelf in drie jaar tijd drie kinderen, ook niet mis, en schreef een column over de vooroordelen die ze te horen kreeg. ‘Zo, jullie zijn een vruchtbaar stel!’

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Een dag uit het leven van een mama met een drieling
Sluiten