Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 13 jul 2016

Een identieke vierling fotoshoot waar je naar blijft kijken

Zie hier de nieuwste sterren die het internet veroveren in de categorie baby fotoshoot. We hebben het over de identieke(!) vierling Abigail, Mckayla, Grace en Emily Webb. Na het zien van deze fotoshoot kun je maar beter niet in de buurt van je man zijn als je eigenlijk geen kinderen (meer) wil. Gevaarlijk schattig.

De tweeling, eh correctie, slip of the tongue, vierling werd in mei van dit jaar geboren en het duurde niet lang voordat er een professionele fotosessie aan te pas kwam om dit wonder vast te leggen. Een wonder, niet omdat de ouders Bethani en Tim Webb geen kinderen op de natuurlijk manier konden krijgen. Maar juist omdat de vierling zonder enige interventie of fertiliteitsmogelijkheden verwekt zijn. Puur natuur en een miniscule kans.

Eerder ging deze fotoshoot al vieraal van een prachtige kleuter drieling

Aan Today Parents vertellen de ouders dat de meisjes zich voorbeeldig gedroegen tijdens de shoot en er geen enkele last van hadden dat ze in pakjes gehesen werden. Ze hebben de hele tijd door geslapen als engeltjes. De fotografe Cassandra Jones had er wel een kluif aan en huurde 5 extra mensen in om alles voor elkaar te krijgen en de babies uit elkaar te houden.

Het resultaat is mierzoet, maar uniek en heel erg cute:

Om de babies uit elkaar te kunnen houden hebben de ouders gaatjes in de oren laten prikken, eerder kozen andere ouders voor deze manier om hun identieke drieling uit elkaar te houden. Abby draagt blauwe knopjes, Emily paarse, Grace rode en Mckayla roze. De kans op een vierling zonder fertiliteits middelen is 1729.00. Maar een indentiek vierling 1 op 15 miljoen. Bizar…

[likebutton]Meer van dit soort geweldige fotoseries zien? Vergeet ons dan niet te liken!”[/likebutton]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Een identieke vierling fotoshoot waar je naar blijft kijken
Sluiten