Een opgeruimde kast én geld op je bankrekening? Zo doe je dat

Die dure Isabel Marant-sneakers met ingebouwde hak die je niet meer draagt, die fantastische zonnebril van Dolce & Gabbana die toch een tikkie té groot is of die Louis Vuitton-tas die je in een opwelling gekocht hebt… Allemaal waanzinnige designerstukken die in de kast liggen te verstoffen. Dat is toch zonde?

Duik je garderobe in en start selling! Want op Designer-Vintage.com verkoop je snel en zonder commissie, je pre-owned designer -schoenen, -tassen, -jurken en –accessoires in een veilige omgeving.

wardrobe

Maak eenvoudig een account aan en begin meteen met verkopen. Per advertentie betaal je een vast laag bedrag, vanaf slechts veertien euro. Is je item verkocht? De volledige opbrengst is voor jou. Een opgeruimde kast én geld op je bankrekening, geweldig toch?

Alleen shoppen kan natuurlijk ook op Designer-Vintage.com, met een gratis account neem je met één klik direct contact op met onze verkopers.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Een opgeruimde kast én geld op je bankrekening? Zo doe je dat
Sluiten