Redactie
Redactie Body 5 apr 2019

Een vriendin van mij #3: Wat als je per ongeluk je huis sloopt met je sekstoy?

Je kent ze wel. Verhalen van vriendinnen die de in grappige of interessante situaties zijn beland door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt allemaal aan bod.

Een vriendin van mij…

Deze derde video staat in het teken van Pasen. De feestdag die bekendstaat om, jawel, de eitjes. Je gaat op zoek naar paaseitjes, eet een heerlijk gekookt eitje tijdens je ontbijt en… brengt een vibrerend eitje in. Want ja, waarom niet? Het is immers Pasen.

In deze video vertellen drie mensen over hoe een seksspeeltje heeft gezorgd voor een onbedoelde grappige situatie in een restaurant, hoe een stelletje in de verte het wel heel gezellig leek te hebben en hoe iemand ervoor zorgde dat ze met haar sekstoy haar huis sloopte. Benieuwd naar deze verhalen? Kijk dan hieronder de video.

YouTube

No Description

Heb jij nou ook ‘een vriendin’ die je een veel spannender seksleven gunt dan dat ze nu heeft? EasyToys weet precies wat jij oeps, je vriendin nodig heeft en biedt rondom Pasen enorm leuke acties aan, die het voorjaar nóg leuker maken dan het al is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Een vriendin van mij #3: Wat als je per ongeluk je huis sloopt met je sekstoy?
Sluiten