Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 19 februari 2015

Een week uit het leven van North West

Och, onze North West. Pas 20 maanden oud en nu al ongeveer de bekendste peuter ter wereld. We hebben het te doen met deze kleine spruit van celebrities Kim Kardashian en Kanye West. Waarom? Zo zag haar week eruit.

Verwacht je bij een peuter kleurige pakjes en spelen met blokken, North West (over de naam zullen we het maar niet meer hebben) heeft een eigen stylist, draagt vrijwel alleen maar zwart en stond al in de Amerikaanse Vogue. Het meisje haalde vorige week bijna iedere dag het nieuws:

11 februari

De krantenkop: North West gespot in bontjas van 3500 dollar

Fotografen legden de jonge North in de grote jas vast. Mama Kim was bij haar en droeg zelf ook een bontjas. Maar zeg nou eerlijk: is dit niet gewoon een bontjas in maatje dames XS die Kim zelf niet paste? Hoe dan ook: de halve wereld viel over het feit dat het meisje een bontjas aan had.

12 februari

De krantenkop: North West ‘verpest’ haar vaders modeshow

Tja, een peuter blijft een peuter. Tijdens de modeshow van papa Kanye voor Adidas gooide North roet in het eten door in een enorme huilbui uit te barsten. Kim zat tussen Beyoncé en Vogue-hoofdredacteur
Anna Wintour toen haar dochter een keel opzette. Uiteindelijk moest een nanny North uit de zaal halen.

12 februari

De krantenkop: Waarom North West in huilen uitbarstte tijdens modeshow

Vader Kanye wist wel waarom North tijdens de show moest huilen: “Misschien maakte ze zich gewoon zorgen om haar papa. Ze wil dat mensen niet meer gemeen doen tegen haar vader. Omdat ze weet dat haar papa van de wereld houdt en het alleen maar een mooiere plek wil maken.”

Uhm, oke.

14 februari

De krantenkop: Kim Kardashian neemt North opnieuw mee naar modeshow


Ook nu weer een fikse huilbui. Waarom? Een van de fotografen had tijdens de show exact dezelfde knuffel bij zich als dat North thuis heeft. Niet gek dus. Wij vinden het sowieso knap dat het meisje zo rustig blijft als je naar het filmpje hierboven kijkt.

17 februari

De krantenkop: Felle kritiek op kogelvrij vest North West


Mama Kim krijgt voor de zoveelste keer een bak kritiek over zich heen. ‘Kijk mijn kleine schatje eens!’, plaatst ze op Instagram. Haar volgers zijn minder blij met de outfit: ‘Hoe durf je een klein kind zoiets aan te trekken? Waar slaat dit op!’, schrijft een boze volger.

Inmiddels is onderstaande brief al duizenden keren gedeeld op Facebook:
Beste Mr. and Mrs. Kanye West,
Waarom blijven jullie volwassen dingen doen met jullie peuter?! Ik snap dat ze een heel klein rijk meisje is die bont draagt, poept in met nerts beklede luiers, gevoed wordt door de borst van Hera haarzelf en naar beneden is gebracht van de berg Olympus door Hermes, maar uit liefde voor de Heer: ze geeft geen f*ck om mode. Ze geeft geen f*ck om photoshop. Geef dat meisje een touwtje, doos, de ruimte en laat haar een kind zijn. Je ziet Blue Ivy (van Beyoncé) niet bij de shows, of Apple, Black horn, Majesty of een van de andere celebrity-kinderen met een debiele naam front row, wel dan?
Verder: kijk alsjeblieft naar de foto’s van de andere mensen front row en jullie eigen stomme kop. Het maakt niet uit hoe rijk je bent, jullie blijven altijd ‘die’ ouders. Als jullie niet ophouden, geven jullie mij geen andere keuze dan de kinderbescherming te bellen. #freenorthwest
Groet,
Een bezorgde omstander

Wat vind jij? Gaat dit te ver, of hoort dit bij een leven met bekende ouders? Laat het weten op onze Facebook!

Het leven met een peuter kan nogal hectisch zijn. Deze moeder maakte er een briljante fotoserie over!

Reageer op artikel:
Een week uit het leven van North West
Sluiten