Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kinderen 20 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Hoe dan!? Deze twee ventjes zijn een eeneiige tweeling

Als je aan een tweeling denkt, dan denk je aan kindjes die vreselijk moeilijk uit elkaar te houden zijn. Niet aan twee kinderen met een totaal verschillende huidskleur. Moeder Amy Keller kreeg daarom de schrik van haar leven toen ze zag dat haar tweelingzoontjes allebei een andere huidskleur hadden.

Tweeling

Jongetje Holder kreeg namelijk de groene ogen, het blonde haar en de lichte huidskleur van Amy en zijn broertje Hayden werd geboren met de donkere looks van zijn Afrikaans-Amerikaanse vader.

‘Ik was totaal ondersteboven toen ik zag dat mijn twee kinderen allebei een andere huidskleur hadden. Ik had natuurlijk verwacht dat ze er min of meer hetzelfde uit zouden zien. Helemaal omdat me verteld was dat ze in dezelfde placenta zaten.’ Amy merkte het verschil pas na een paar dagen, omdat haar jongens te vroeg werden geboren en daarom in de couveuse lagen.

Innerlijk

‘Nu ze ouder worden, zie je ze steeds meer van elkaar verschillen. Als ik mensen op straat moet geloven, zijn het geen broertjes van elkaar en al helemaal geen tweeling.’ Ook qua innerlijk zijn de mannetjes heel verschillend. ‘Hayden kent amper angst, terwijl Holden echt een moederskindje is.’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme