Melissa Eissens
Melissa Eissens Kids 22 december 2017

Dit eenhoorn ontbijt is voor elk meisje dat zich een unicorn voelt!

Wij weten niet wat het is met de eenhoorn gekte het afgelopen jaar. Maar ze zijn overal en toveren een glimlach op het gezicht van vele meisjes. Van piepjong tot ver in de twintigerjaren. Kellogg’s maakt nu het leven van eenhoornfans nog ietsje mooier tijdens het ontbijt.

Eenhoorn ontbijt met een lief kleurtje

Kinderen kunnen nog wel eens lastig zijn wat betreft het ontbijt. Ze zijn gek op iets maar na een paar dagen zijn ze er alweer op uitgekeken. Wie weet brengt dit ontbijt daar voor eens en altijd verandering in. Want wie wordt er nou niet blij van een schattig kleurrijk ontbijt, wat ook nog een heel speciaal smaakje zou hebben. Hoewel we denken dat dit vooral geldt voor meisjes…

Wij hoeven niet langer te wachten!

In Amerika verschijnt deze ontbijt optie in maart 2018. Maar dat betekent niet dat het vliegen naar de andere kant van de wereld onze enige kans zou zijn om dit product te bemachtigen. Nee, wij kunnen het thuis vanuit onze luie stoel gewoon ook heel makkelijk online bestellen! Amazon biedt dit product nu al aan. Dus, waar wachten we nog op?

Eenhoorn blijft populair

Op de een of ander manier is de eenhoorn razend populair geworden. Niet alleen onder kinderen, maar ook volwassenen hebben hier vast genoeg over moeten horen en zien in 2017.

De perfecte tijd om de eenhoorn dus naar een nieuw level te brengen: in het eten. Als ontbijt! Dat dacht Kellogg’s dus ook! Kellogg’s, die bekend staat om het produceren van ontbijtgranen bracht deze kleurrijke cornflakes op de markt. En dat is er niet zomaar eentje, maar een ‘limited edition’. Deze speciale eenhoorn cornflakes zouden naar magische cupcakes smaken.

Roze, geel en paars

Roze, geel en paars, dit zijn dé kleuren van de Unicorn Froot Loops. Precies de kleuren die een ontbijt omtoveren tot een echt feestelijk prinsessenontbijt. Is elke dag een struggle om de kinderen aan de ontbijttafel te krijgen? Misschien kun je het met dit ontbijt proberen.

Nieuwsgierigheid

En laten we eerlijk zijn, niet alleen onze kinderen maar ook wij zijn eigenlijk wel heel benieuwd naar de smaak van een magische cupcake. De doos ziet er in ieder geval al veelbelovend uit. Terwijl je voorheen de kinderen het bed niet uitkreeg, zien ze nu het ontbijt misschien wel als favoriete deel van de dag. Het proberen waard toch?

LEES OOK: Ontbijt jij vaak met een banaan? Dan moet je dit even lezen

Scarymommy

Reageer op artikel:
Dit eenhoorn ontbijt is voor elk meisje dat zich een unicorn voelt!
Sluiten