Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 16 jul 2017

Ouders vertellen in eerlijke video over die eerste momenten met je baby

Over een ding zijn alle ouders het eens. Die allereerste keer met je eerste kindje vergeet je nooit meer. In de videoreeks First Times blikken 8 Famme lezers terug op die eerste magische periode met je baby. Goudeerlijk, kwetsbaar en bij vlagen hilarisch.

First Times is de eerste videoreeks van Famme’s zusje Famme Baby. In de derde aflevering ‘eerste keer baby in bad’ bespreken Katja, Lotte, Thea, Patricia, Bien, Muriel, Mitchell en Ron het moment dat hun baby voor het eerst in bad werd gedaan. En dat ging niet zonder slag of stoot.

First Times bespreekt hoe het ouderschap er écht aan toe gaat. Dat betekent niet alleen de picture perfect stories maar ook de wanhoopsmomenten, bloopers en slapeloze nachten met donkere wallen. Zwitsal en Famme Baby sloegen de handen ineen om te laten zien dat het allemaal niet perfect gaat. Juist meer leven in het moment, want voor je het weet loopt dat brutale kontje van je weg.

En wie zijn deze 8 vaders en moeders eigenlijk? We introduceren ze eventjes:

Katja en Lotte

Zitten tegenover elkaar op kantoor van uitgeverij Wayne Parker Kent en raken niet uitgepraat over het moederschap, mits er maar gelachen kan worden. Single mom Katja heeft een dochter genaamd Eva en zoon Sam. Lotte is moeder van Roan (1), woont aan het strand (wij zijn jaloers) en heeft Roan ‘Baby’ van Justin Bieber geleerd en komt er gewoon voor uit!

Thea en Patricia

Thea is moeder van Jimi en Siem, schrijft interviews voor Beau Monde en weet daardoor als eerste wat er speelt bij de BN’ers. Patricia is journalist en freelance redactiemanager. Dochter Lóa maakt het haar niet altijd makkelijk, maar dit stoere peutertje komt er wel met haar sterke willetje.

Bien en Muriel

Kennen elkaar uit het studentenhuis en zijn sindsdien besties. Bien werkt in HR en heeft drie schatjes (Gijs, Anna en baby Keet). Muriel is hoofdredacteur van Famme en Famme Baby en is – misschien heb je er al weleens over gelezen – een trotse all boys mom van zonen Joaquim, Valentijn en Luca. Boevengespuis is het, heerlijk.

Mitchell en Ron

Zijn al amigo’s sinds hun tienerjaren. Mitchell is een echte gentleman, want runt herenmagazine Manners.nl. Zijn zoontje Lewis is om op te vreten (iets met Antilliaanse roots). Ron werkt bij ING en heeft een dochtertje, Esmee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ouders vertellen in eerlijke video over die eerste momenten met je baby
Sluiten