Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Eten 16 apr 2019

Vanaf donderdag bij Lidl: Eetbare bloemen voor €1,99 (Top voor Pasen!)

Pasen staat voor de deur en dat betekent niet alleen een lekker lang weekend, maar ook reden om een feestje te vieren! Kom jij samen met je familie om paaseieren te verstoppen – en zoeken! – te brunchen en misschien zelfs te gourmetten? Dan is alle inspiratie uiteraard meer dan welkom.

Naast het feit dat je je familie wil verrassen met zinnenprikkelende smaaksensaties wil het oog natuurlijk ook wat. Hoewel diverse baksels al mooi zijn van zichzelf kunnen gerechten, zoals salades, oesters en cakejes wel een extra touch gebruiken! En laten wij nu net dé gouden tip voor je hebben!

Flowerpower

De lente staat in het teken van de bloei. Daarom zijn bloemetjes hartstikke geschikt voor een lenteachtige feestdag, zoals Pasen. Sommige bloemen zijn enkel geschikt ter decoratie, maar er bestaan gelukkig ook eetbare bloemen. Zo kun je vanaf overmorgen – donderdag 18 april – een bakje eetbare bloemen bij de Lidl kopen.

De eetbare bloemen van de Lidl komen in allerlei fleurige kleurtjes, zoals roze, geel en paars. Één bakje bevat 10 gram bloemen én kost slechts €1,99. Een spotprijs! Op deze manier geef je al jouw voorjaarsgerechten een kleurrijke én smaakvolle garnering. Ideaal!

eetbare bloemen

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Vanaf donderdag bij Lidl: Eetbare bloemen voor €1,99 (Top voor Pasen!)
Sluiten