Redactie
Redactie Persoonlijk november 29, 2014

Deze fotografen hebben ‘de zwangerschap’ niet echt begrepen

We kennen ze wel, de zakelijke foto’s die aan artikelen of advertenties worden toegevoegd ter illustratie: de stockfoto’s. Typ je het woord ‘zwangerschap’ in, dan verschijnen er duizenden in alle soorten, kleuren en maten. Alleen, er zitten er toch een paar tussen die alles behalve realistisch zijn.

Van die foto’s waar je wenkbrauwen van omhoog gaan staan en waarbij je je afvraagt waar deze exemplaren in hemelsnaam voor worden gebruikt. Wij hebben even de grappigste en minst realistische voor je op een rij gezet.

Ik ga op de foto met een bloem die bijna groter is dan m’n buik

Ik heb gelijk de gordijnen uit de babykamer even meegenomen

Hmm, zou de soep al klaar zijn?

Ik ben zwanger en manisch en begin nu aan m’n derde pot augurken

Ach, ik heb zo’n blije baby in m’n buik. Zien jullie het?

Mijn baby wil vast nog wel een beetje melk

Het perfecte voorbeeld van hoe een zwangerschapsshoot niet moet

Sinds ik zwanger ben, ben ik enorm spiritueel geworden en kan ik zelfs zweven

Hoe je een babynaam kiest? Nou, zó!

Ik ben ook nog eens heel artistiek geworden

Een wistje-datje: mannen kunnen sinds kort ook zwanger worden!

We zagen het hier al eerder.

Mijn craving is bellenblazen

Ik oefen alvast met knuffelen, maar dan met m’n zonnehoed

Yes! Ik dacht ik koop maar drie paar sokken, want ik weet niet wat het wordt!

Laten we na deze onwijsheden meteen maar over gaan op de waarheid: 17 bizarre feiten over de zwangerschap.

Reageer op artikel:
Deze fotografen hebben ‘de zwangerschap’ niet echt begrepen
Sluiten