Eieren rapen en lammetjes aaien: 3 x de lente vieren op z’n best

Marlies Jansen 26 mrt 2016 Erop uit

Eindelijk, heerlijk weer. Perfect om erop uit te gaan. Bijzonder Plekje weet als geen ander waar je de lente viert!

[STAP stap=”1″]

Slapen tussen de Schapen

De Nieuwenhof schaapskooi

Weer eens iets anders dan kamperen bij boer: kamperen bij de schaapherder. Het kan bij Natuurcamping en B&B De Nieuwenhof. Op het erf staan twee unieke schaapskooitjes op palen, waar de schapen onder je door lopen. Zet je liever je tentje neer op het natuurkampeerterrein, dan slaap je letterlijk tussen de schapen. Hoe gezellig is dat, om middenin de natuur wakker te worden van het geblaat van onze wollige vrienden? Overdag kun je fietsen of wandelen in de buurt, of je boekt het bijzondere knapzakarrangement met de schaapskudde. Dan wandel je met herder Marianne, de kudde en honden door de schitterende natuurgebieden in de buurt.

[STAP stap=”2″]

Schaapskooi in Doorn

DE SCHAASPSKOOI

De Schaapskooi op landgoed Sandenburg bij Doorn is een droom; want compleet gerenoveerd tot een vakantiehuis voor 6 personen. De constructie met houten balken is bewaard gebleven, en de inrichting is stoer en modern. De Schaapskooi is van alle gemakken voorzien, maar óók knus met de houtkachel, en de openslaande deuren naar een grote tuin. Je hebt er een prachtig uitzicht op idyllische landerijen. Bovendien zijn de mooie bossen van de Utrechtse heuvelrug op vijf minuten loopafstand. Ook leuk: het Klompenpad dat langs het huis loopt.

[STAP stap=”3″]

Het Betere Boerenbed

Betere Boerenbed 2

Lammetjes aaien, eieren rapen bij het kippenhok, kijken naar pluizige kuikentjes of zelf kaas maken: welk kind wil dat nou niet? Het kan allemaal bij Het Betere Boerenbed. Betere Boerenbedden vind je bij nog werkende boerenbedrijven, op verschillende locaties. Je slaapt er in een luxe safaritent, waar je geen elektriciteit hebt maar wel stromend water. Lekker back to basic, een zijn met de natuur. Toch liever meer luxe? Kies dan voor de Heerenboer-tent en geniet van (onder meer) je eigen hot tub en boerendouche. Waar je ook voor kiest: je bent er helemaal uit!

Waarom de lente je een leuker persoon maakt (inclusief lenteschoonmaak) >

Reageer op artikel:
Eieren rapen en lammetjes aaien: 3 x de lente vieren op z’n best
Sluiten