Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Verhalen 26 mei 2019

5 eigenschappen die jouw Tweelingen vriendin sowieso heeft!

Is jouw beste vriendin tussen 21 mei en 21 juni jarig? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen met een Tweelingen in je leven. Natuurlijk wist je dat allang. Ze zou immers je bestie niet zijn als ze deze unieke eigenschappen die bij haar sterrenbeeld horen niet zou hebben.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de meest betrouwbare vriendinnen

1. Een knap koppie

Nee, we hebben het niet alleen over de looks van je Tweelingen vriendin. Maar de kans is groot dat ze ook aardig intellectueel is. Je kunt zowel luchtige – ze is nu eenmaal praatgraag – als diepe gesprekken met haar voeren. En het verbaast je keer op keer dat ze werkelijk waar overal iets vanaf weet. Tweelingen zijn nu eenmaal heel nieuwsgierig, en dat brengt ons op punt twee.

2. Gossip girl

Juist omdat je vriendin zo curious is achterhaalt ze alle roddels, zelfs de meest juicy ones. Hoewel iedereen haar bestempeld als ‘roddeltante’ weet jij hoe het echt zit. Ja, ze vindt het fijn om te kletsen en anderen zijn wel ‘s het onderwerp van jullie gesprek. Maar ze zal nooit iets slechts over iemand zeggen. Daar heeft ze een te puur hart voor.

3. Loyaal

Haar familie en vrienden zijn alles voor haar en ze doet er alles aan om een glimlach op ieders gezicht te toveren. Ze heeft een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor ze haar eigen gevoelens weleens in de weg zit. Gelukkig ben jij daar om haar te vertellen dat ze niet meer kan doen dan er voor anderen zijn. En dat doet ze als geen ander!

4. Dromerig

Hoewel ze erg gul is, alles met je wil delen en veel tijd met je door wil brengen kan het af en toe lijken alsof ze er niet bij is met haar hoofd. Ze is ontzettend dromerig en denkt veel na. De kans is groot dat ze ergens over twijfelt,  want keuzes maken is niet haar sterkste kant. Maar ze kan ook verzonken zijn in haar dagdroom. Gelukkig ben jij daar om haar wakker te schudden!

5. Two-faced

Je bestie is niet voor niets Tweelingen, ze heeft letterlijk twee gezichten. Van stabiel én impulsief tot spontaan én verlegen en flexibel én besluiteloos; je houdt het af en toe niet meer bij. Maar het scheelt dat zij soms ook geen raad weet met haar 9230498093 eigenschappen.

Lees ook: Bios en uit eten cliché? Dit is dé ideale date volgens je sterrenbeeld!

Alle sterrenbeelden

Reageer op artikel:
5 eigenschappen die jouw Tweelingen vriendin sowieso heeft!
Sluiten