Renée
Renée Kinderen 28 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Is je kind in maart geboren? Hoera, dan heeft ie deze 6 te gekke eigenschappen

Nu de maand maart is begonnen kunnen we niet anders dan de jarige jobjes in het zonnetje te zetten. Om te vieren dat ze een jaar ouder worden zet Famme zes bijzondere eigenschappen van kinderen die in deze maand geboren zijn op een rij.

Eigenschappen van kinderen die in maart geboren zijn

Kinderen die in maart geboren zijn hebben Vissen (tot 20 maart) of Ram (vanaf 21 maart) als sterrenbeeld. Wat zegt dit over de eigenschappen van kinderen?

1. Romanticus in de dop

Vissen staan erom bekend romantisch te zijn. Jouw kleintje is misschien wel een romanticus in de dop. Ze zijn namelijk enorm gepassioneerd.

2. Groot empathisch vermogen

Kinderen die in maart op de wereld zijn gezet hebben een groot empathisch vermogen. Mede omdat ze gevoelig zijn leven ze ontzettend met andere mensen mee.

3. Genereus in hart en nieren

Het is fijn om iemand die in maart is geboren als vriend te hebben. Deze kinderen zijn van nature genereus, waardoor ze niet alleen nu maar ook later door velen geliefd zijn.

4. Artistiek randje

Maart-kinderen hebben veel talent. Vooral als het om creativiteit gaat. Zij zijn artistiek aangelegd. Kijk dus niet raar op als je een kleine Picasso in huis hebt.

5. Erg competitief

Een Ram is daarentegen erg competitief. En ja, vaak al op jonge leeftijd. Erg is het niet, want het kan hen ver brengen in hun carrière.

6. Altijd energiek

Kinderen met Ram als sterrenbeeld zijn vaak enorm energiek. Sterker nog, ze hebben moeite om stil te zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

LilbabycakesGrablists

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme