Eva Dusch
Eva Dusch Kids 2 dec 2015

Eindelijk! Deze emoji’s zijn perfect voor iedere situatie in het ouderschap

Geen Whatsapp-gesprek meer zonder emoticons. Want je kunt je er zóveel beter mee uitdrukken zonder een enkel woord te gebruiken. Wacht maar papa’s en mama’s, totdat je de app Momoji ontdekt hebt.

We kunnen onze lol al niet op met het huidige aanbod aan emoticons, maar het ouderschap laat zich toch het beste uitdrukken in, nou ja, huilende baby’s, poepluiers en melkflessen. Zo weet ook Luvs, de bedenker van deze nieuwe reeks aan emoticons speciaal voor ouders.

Op dit nieuwe keyboard vind je de speen, een zwangerschapstest, melkfles, kolfapparaat, luiers, kinderwagens, voedingspotjes en -hoera!- babypoep in maar liefst zes verschillende kleuren. En er is ook rekening gehouden met het humeur van de baby, zo kun je switchen tussen boze, verdrietige, blije, slaperige, lacherige en huilende gezichtjes. En als je er even helemaal doorheen zit (wat goed kan) óf je komt dringend slaap tekort (zoals altijd) dan is er de kop koffie, bak met ijs en de kurkentrekker. Dus kom je woorden tekort, één druk op de knop en alles is gezegd.

De app is beschikbaar via Apple en Google Play.

Lees ook:12 gênante smsjes van moeders>

Reageer op artikel:
Eindelijk! Deze emoji’s zijn perfect voor iedere situatie in het ouderschap
Sluiten