Eindelijk! Deze ijsjes tonen begrip voor onze PMS

He wat? Ja, je hoort het goed. Grafisch ontwerp-studente Parker Jones van de Oklahoma State Universiteit maakte een PMS ijs-lijn met hilarische uitspraken.

Het ijs komt in drie hele herkenbare ‘smaken’: ‘Ik denk dat ik dood ga’, ‘Kom niet bij me in de buurt’ en ‘Ik wil meer’. Dingen die je als vrouw de hele dag wil roepen als je ongesteld bent. De smaken bestaan uit zeven fasen emotie. Bijvoorbeeld: ‘Kom niet bij me in de buurt’ bestaat uit de fasen: boosheid, woede, zeuren, huilen, angst, lachen en herhalen.

Het ijs is jammer genoeg niet in de winkel te koop, maar de studente gaat wel door met het bedenken van smaken. Wie weet gaat een groot ijsmerk ze ooit wel echt maken?

maak je zelf lekkere ijsjes voor de kids!

Reageer op artikel:
Eindelijk! Deze ijsjes tonen begrip voor onze PMS
Sluiten