Eva Dusch
Eva Dusch Gezondheid 17 apr 2016

Eindelijk kunnen we veilig én alleen in onze trouwjurk naar de wc

In je trouwjurk naar de wc is nog ingewikkelder dan uitleggen hoe het Amerikaanse volk kan switchen van Obama naar Trump. En de zenuwen werken zeker niet in je voordeel (wc-bezoek nummer 380). Enter de Bridal Buddy, die maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Normaliter moet je minstens twee vriendinnen meenemen om je jurk omhoog te hijsen om de boel enigszins veilig te stellen. Met z’n allen in de badkamer kan heel gezellig zijn, maar misschien toch iets minder wanneer je een number two (je weet maar nooit) moet doen of gewoon even wat privacy wil. Daarom is de Bridal Buddy uitgevonden, om jezelf en de jurk van je dromen veilig te stellen zonder ook maar íets uit te trekken. Oké, alleen je ondergoed dan.

Onderjurk

Het idee komt van Heather Stenlake, verkoopster van trouwjurken, die zich afvroeg waarom niemand hier eerder een oplossing voor heeft bedacht. Immers, hoeveel bruiden lopen jaarlijks tegen dit probleem aan. Veel, héél veel. En toen ging er een lampje branden. De Bridal Buddy is een soort kruising tussen een onderjurk en slip waarmee je de jurk in één beweging omhoog kunt hijsen en inkapselen. Vervolgens kun je ‘m, hup, met een touwtje bij elkaar reigen, als een juten zakje. Steek je armen er doorheen en klaar. Nu kun je zonder zorgen je behoefte doen.

Oké, we geven toe, het is best slim bedacht. En we kunnen niet wachten dit in de praktijk te kunnen brengen, want het kan niet anders dan dat het er hi-la-risch uitziet. Wat vind jij van dit idee? Laat het weten op onze Facebook.

Wil je geen fortuin neerleggen voor je trouwjurk? Ook Asos heeft nu een bruidsafdeling>

Kippenvel! Bruid en haar vader verrassen bruidegom>

Reageer op artikel:
Eindelijk kunnen we veilig én alleen in onze trouwjurk naar de wc
Sluiten