Kids 12 feb 2018 Renée Mulckhuijse

Deze viral hack om iets uit de neus van je kind te krijgen is briljant

Je weet als moeder als geen ander hoe nieuwsgierig kinderen zijn. Alle kinderen maken een fase mee waarbij ze het liefst alles wat binnen handbereik ligt in de mond wordt gestopt. Of in hun neus, in het geval van de Amerikaanse Jayce. Werkelijk niets is nog veilig in zijn buurt. Zijn moeder Katie legde vervolgens vast hoe papa Josh hem hielp na zijn ‘ongelukje’.

Oeps: macaroni in de neus van je kind

Katie vertelt op Facebook: ‘Dus… Jayce stopte macaroni in zijn neus. Daarom vertelde ik Josh hoe hij het eruit krijgt. Beste video ooit.’ Vervolgens zie je in de video hoe Josh lucht in de mond van zijn zoon blaast, waardoor de macaroni zo zijn neus uitschiet.

LEES OOK: Deze 5 ‘opvoedfouten’ maak ik maar al te graag

Creatieve oplossing

Nu is het natuurlijk niet geheel ongevaarlijk om dit te doen en gelukkig liep het goed af. Mede daarom is de video hartstikke grappig om te zien. Vooral de reactie van Josh nadat de snotterige macaroni heerlijk in zijn gezicht belandt is goud waard:

Zo zie je maar weer: voor je kind heb je letterlijk alles over.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze viral hack om iets uit de neus van je kind te krijgen is briljant
Sluiten