Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 27 nov 2017

Lief: Oma vindt exact dezelfde knuffel van haar zoon om aan haar kleinzoon te geven

Nick Hollinger is onlangs vader geworden van zoontje Link. Wat hij niet wist is dat zijn moeder Jan maandenlang op zoek is gegaan naar Fraffy; een kopie van de gestreepte giraffen knuffel die hij als kind altijd bij zich droeg. En nu heeft haar kleinzoon een replica. Zo lief.

Nick is een Reddit gebruiker en deelde onlangs een foto van zijn geliefde knuffel Fraffy. Een oud en totaal versleten giraffen knuffeltje dat hij als kind altijd bij zich had. Ze waren onafscheidelijk. Ernaast zie je een foto van een gloedje nieuwe ‘Fraffy’. In het bijschrift op Reddit staat:

‘Links zie je mijn allereerste knuffel die ik 29 jaar geleden tijdens kerst gekregen heb. Rechts zie je de nieuwe Fraffy die mijn moeder heeft opgespoord om aan mijn zoontje te geven.’ Aan Yahoo Lifestyle vertelt hij dat Fraffy ontzettend speciaal voor hem was. ‘Het was mijn beste vriend en hij zorgde ervoor dat ik zonder nachtmerries kon slapen.’ Hij vervolgt: ‘Ik had veel knuffels toen ik klein was, maar geen een was zo bijzonder als Fraffy, die ik nog lang op mijn kussen bij me heb gehouden.’

Nick is een typisch voorbeeld van een kind en volwassene die heel lang vasthoudt aan zijn knuffel. Daarin is hij zeker niet de enige. Eerder schreven we al over waarom volwassenen nog vaak met hun knuffel van vroeger slapen. Zo ook Nick die er steun aan had toen hij als tiener verhuisde van Washington naar Chicago. Fraffy verdween in de loop der jaren totdat Nick uit zijn ouderlijk huis wegging. Zijn moeder vond het moeilijk dat haar zoon het nest ging verlaten en klemde hem op het hart om de oude knuffel mee te nemen ter bescherming en als aandenken.

Afgelopen kerst was daar oma Jan die haar zoon en kleinzoon verrasten met de nieuwe knuffel. Te schattig.
Ze zocht maandenlang het internet af en vond op eBay de retro knuffel van Playskool Snuzzles Giraffe. Daar ging hij voor bedragen rond de 200 dollar over de toonbank. Ze wil niet vertellen aan Nick voor hoeveel ze de giraffe heeft gekocht. Kleinzoon Link is vooral heel erg blij met zijn nieuwe vriendje, die waarschijnlijk de komende 29 jaar meegaat…

Huffington Post

Reageer op artikel:
Lief: Oma vindt exact dezelfde knuffel van haar zoon om aan haar kleinzoon te geven
Sluiten