Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 25 feb 2014

Exit babyphone: coole gadgets voor ouders

Echt coole, handige gadgets voor het opvoeden van je kinderen zijn er niet. Ja, je hebt de good old babyphone en andere gadgets voor je baby, peuter of kleuter. Maar hippe producten die jou als ouder helpen, nee. Gelukkig kwamen we deze ideale gadgets tegen op Want.nl, die je meteen wilt hebben!

Het Britse BleepBleeps heeft een serie gadgets ontworpen die jou als ouder op alle aspecten moeten helpen. Het eerst product dat ze gaan lanceren is ‘Sammy Screamer’. Een driehoekig apparaatje is een soort mini-alarm. Je kunt het makkelijk met een touwtje of magneet ergens aan hangen/plakken. Als iemand bijvoorbeeld aan de koektrommel zit maakt Sammy geluid en krijg jij een pushbericht dat iemand zich vol zit te eten met koekjes. Via de app kun je instellen hoe hard Sammy schreeuwt en zijn gevoeligheid.

Andere gadgets
Op dit moment is alleen ‘Sammy Screamer’ op de markt, maar er staan meer producten op de planning. Zoals ‘Tony Tempa’ de oorthermometer, ‘Cecil G’ en ‘Lilli Loco’ de GPS-apparaatjes die je kind mee kan dragen en ‘David Camera’ het videobewakingsapparaatje. Wil jij graag kinderen? Ook daar zijn gadgets voor. Denk aan ‘Master Bates’ de vruchtbaarheidsmeter en ‘Olivia P Sticks’ de ovulatietester. Eenmaal zwanger kun je met ‘Ultra Stan’ de ultrasound scanner op elk moment je baby bekijken.

Wil jij ‘Sammy’ hebben? Voor ongeveer 45 euro bestel je hem hier >

Reageer op artikel:
Exit babyphone: coole gadgets voor ouders
Sluiten