Marleen Staal
Marleen Staal Kids 5 apr 2019

Even stoom afblazen: moeder maakt hi-la-rische face swap met Thomas de stoomlocomotief

Zijn jouw kids ook fan van de vrolijke, blauwe stoomlocomotief Thomas? Let dan goed op, want gegarandeerd dat deze moeder je kan inspireren voor een fantastische face swap met je kind. Mocht je een slechte dag hebben, dan ga je hiervan genieten. Of eigenlijk: schrikken. Want dit beeld verdwijnt niet meer van netvlies. 

We doen het allemaal nog vaker dan ademen: foto’s maken van onze lieftallige kroost. Onze hele telefoon staat vol met snottebellen, zoet slapende koppies en honderden video’s.

Face swap

Met de komst van face swap, kunnen we al helemaal fantastisch los. Mocht je nou niet thuis zijn in deze technische snufjes, een face swap is een functie waarbij je met je camera gezichten met elkaar kan omruilen.

Dat leidt vaak tot hilarische taferelen. Maar de face swap van deze moeder spant absoluut de kroon. Met driekaraats diamanten erop en een extra prijs voor originaliteit.

Horror

De moeder in kwestie swapte niet het gezicht van haar kind met die van haarzelf, maar die van Thomas de stoomlocomotief. Of nou ja, het speeltje van de blauwe trein die op de tafel stond. Het resultaat? Laten we zeggen dat de beelden niet zouden misstaan in een horrorfilm. Kijk en oordeel zelf.

 

‘Doodeng!’

Ouders reageren massaal op deze tweet die – hoe kan het ook anders – helemaal viral gaat. De één krijgt er nachtmerries van, de ander komt niet meer bij. En dan zijn er ook nog de ouders die stiekem toegeven Thomas de stoomlocomotief altijd al eng te hebben gevonden. “De treintjes lijken allemaal bezeten en kwaadaardig, vooral door die ogen en bevroren lach.”

Misschien toch maar eens een ander kinderprogramma proberen?

Zin om meer te lachen? Check dan deze creepy face swaps!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Fatherly

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Even stoom afblazen: moeder maakt hi-la-rische face swap met Thomas de stoomlocomotief
Sluiten