Janne Vogel
Janne Vogel Lifestyle 27 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Alles op een rijtje: de leukste familieplanners voor het nieuwe schooljaar (2018-2019)

Je besluit het aan het begin van ieder schooljaar weer helemaal anders te gaan doen: dit jaar kom je wél op tijd, ben je bij iedere (zwem/veterstrik)diploma-uitreiking aanwezig en mis je nóóit meer een ouderavond. Met behulp van een van de volgende familieplanners schep je orde in de chaos.

Aanschaffen, want als je het allemaal uit je hoofd moet doen is je plan gedoemd te mislukken. Sorry, not sorry.

Familieplanners schooljaar ’18/’19

In één opslag zien wat je die week te wachten staat, wie waar moet zijn en hoe laat, en wat je ‘s avonds precies gaat koken? Klinkt ons als muziek in de oren. Het enige wat je zelf moet doen is een pennetje oppakken en ieders taken noteren. Moet goed komen, toch?

1. Zwart met neonstiften en sticky notes

Deze familieplanner is stoer, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je hangt ‘m op en draait iedere week een velletje om, zo simpel is het. De kalender is geschikt voor maximaal zes personen en er is steeds precies één week te zien. Hij is zwart van kleur, maar door de gave neonstiften springen alle tandartsafspraken en voetbaltrainingen er toch uit.


€28,95, via Bol.com

2. Snoezig met vlinders

Deze familieplanner is een stuk simpeler en zachter, maar net zo handig in gebruik. Ook deze kalender laat een weekoverzicht zien en werkt met een spiraal. De kalender is geschikt voor maximaal vijf personen en heeft een schattig vlinderpatroontje.


€16,95, via Bol.com

3. Kleurrijk en vrolijk

Deze familieplanner is heel overzichtelijk en ondertussen ontzettend vrolijk door zijn kleurrijke prenten. De kalender werkt per week en heeft plaats voor zes personen. In de recensies wordt deze planner meerdere malen geprezen vanwege zijn overzichtelijkheid… Het proberen waard, dus.

familyplannner

€16,99, via Bol.com

4. Handlettering

Deze planner van Paperfuel is simpel, maar tegelijk heel schattig. Ideaal om je gezin zo stijlvol mogelijk op de rit te houden. De uitvoering is A4 liggend met een hanger, veel notitieruimte en zelfs twee opbergpockets. Handig voor losse briefjes en visitekaartjes. Wij zijn fan!17,99, via Bol.com

5. Back to basic

Aan de volgende familieplanner willen (en kunnen) we niet veel woorden vuil maken. Deze planner is heel basic, maar ook ontzettend handig. Heel overzichtelijk (want weinig poespas), niet te groot of opzichtig, en geschikt voor maximaal vijf personen.


€15,65, via Bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme