Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 16 okt 2017

Oeps: familieshoot gaat flink mis en het hele internet ligt in een deuk

De Canadese Brianna en Patrick LeBlanc gingen er een dagje op uit om mooie plaatjes van hun gezin te laten maken. Tijdens die familieshoot ging er alleen iets mis met dochtertje Reid.

Familieshoot

Het gezinnetje had al een aantal lieve plaatjes achter de rug, toen ze het idee hadden om een foto te maken waarop de tweejarige Reid aan de armen van haar vader en moeder zou zwieren. Dat zwieren ging in werkelijkheid alleen een beetje anders dan hoe het stel het bedacht had.

Fail

Toen ze hun meisje optilden, vloog ze namelijk uit hun handen en viel ze op de grond. In eerste instantie schrokken Brianna en Patrick zich net als de fotografe, wezenloos omdat het erop leek dat het meisje zich had bezeerd. Maar nadat bleek dat er niks aan de hand was met Reid, konden ze er allemaal smakelijk om lachen. Helemaal toen de fotografe, die tevens de zus is van Brianna, opmerkte dat ze de fail op het perfecte moment had vastgelegd.

LEES OOK: De fotoshoot van dit stelletje heeft een heel belangrijke boodschap

Perfecte weergave van het ouderschap

Ze deelde het plaatje online, en dit gaat sinds dien als een lopend vuurtje het internet over. Niet alleen omdat het gewoon een grappige foto is, maar omdat de reacties eronder hartverwarmend zijn. Zo zegt een vrouw ‘Dit plaatje vat het ouderschap precies samen!’ en reageert de fotografe: ‘Ik denk dat het mensen een goed gevoel geeft. We moeten elkaar minder veroordelen. We zijn allemaal mensen, niemand is perfect.’ En zo is het.

Je blijft kijken naar deze fotoshoot van een eeneiige drieling

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Oeps: familieshoot gaat flink mis en het hele internet ligt in een deuk
Sluiten