Sophie Nortier
Sophie Nortier Eropuit 29 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Family Sunday’s: uit eten met kinderen bij The Harbour Club

Heerlijk zondagje Amsterdam met het gezin? Sluit ‘m af met Family Sunday’s bij The Harbour Club Oost, want: sushi, live muziek en… nanny’s!

Familie uitje

Met de kids uiteten. Het blijft een ding. De ene keer ben je blij verrast over hoe goed ze blijven zitten, niet schreeuwen én hun bord leegeten. De volgende keer ga je vol goede moed aan tafel, maar blijkt het een regelrechte ramp. Van “Kom op, blijf even zitten”, tot “Niet met je handen in je water!” en “Maar dit ís toch pasta!”.

Dus waarom niet gewoon een keer de kids volledig overdragen aan een nanny tijdens het etentje? Fijn idee toch? Daarom heeft The Harbour Club in Amsterdam Oost het concept Family Sunday’s gelanceerd. Dan kun je zelf eindelijk uitgebreid genieten van je gezelschap én van de mega lekkere sushi van The Harbour Club natuurlijk. En, gewoon omdat het kan, ook een paar heerlijke glazen champagne.

Nanny’s

In de zaal naast het normale restaurantgedeelte, hebben ze een hele kids area ingericht. Daar wordt je kroost kostelijk vermaakt door de nanny’s. Ze hebben er onder andere een springkussen neergezet, games klaarstaan en organiseren allerlei workshops, zoals maskers schilderen.

Live muziek

In het restaurantgedeelte zelf geniet jij, met je lief, of vriendinnen natuurlijk, van de live muziek van Robert Leroy. Hij is onder andere bekend van het tv-programma Bloed, Zweet & Tranen en zingt de sterren van de hemel.

Sushi Madness

En dan natuurlijk de sushi. En dan specifiek de overheerlijke sushi van The Harbour Club. Want daar staan ze om bekend. De Salmon Torch Maki, de verse wasabi, de ingelegde gember. Kan het beter?

Family Sunday’s

Maar houden die kids dat wel vol? Ook daar hebben ze over nagedacht. Je begint namelijk gewoon lekker vroeg. De Family Sunday’s zijn van 15:00 – 19:00 uur, dus je kunt gewoon op tijd naar huis om de monstertjes uitgeteld in bed te leggen.

Meer info over reserveringen en data vindt je op hun website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme