Redactie
Redactie Body 18 februari 2015

Famme is 1 jaar! Win een van de vele prijzen

Om samen met onze lezers te vieren dat we één jaar bestaan, is het feest. We geven we de komende weken veel prijzen weg, en dat zijn niet de minste. Lees hier hoe je kans maakt op 1 van de 4 x 10-rittenkaarten van de waanzinnige yogaschool Balanzs.

Want het leven is al druk genoeg en een beetje ontspanning op z’n tijd kan geen kwaad. Hier lazen we al eerder waarom yoga een goeie start van je dag betekent, maar het is ook nog eens goed voor een loeistrak lichaam en gebalanceerde geest. Geen smoezen meer, want buiten dat yoga heel lekker is, willen we goed in ons vel zitten. Daar zorgt Balanzs wel voor.

WIN!

Een aantal jaar geleden opende Balanzs in Den Haag. Een yogaschool waar je tot rust komt, terwijl je aardig intensief bezig bent. Door de verschillende lessen die ze aanbieden, is er voor ieder wat wils. Daarnaast zijn ze een kei in beautybehandelingen (met natuurlijke producten!), juice cleanses en workshops. Het werd zo’n succes dat ze vorig jaar besloten nog een school te openen in Rotterdam. Qua uiterlijk een parel van een school (sorry Den Haag, maar je bent overtroffen) en qua docenten net zo vriendelijk en professioneel. Maak jezelf zomerklaar en ding mee naar deze mooie prijs.

Famme mag 4 x een 10-rittenkaart weggeven t.w.v. €100. Dat betekent dat je 10 x gratis mag genieten van een ontspannende of uitdagende yogales naar keuze. De lessen mogen zowel in Den Haag als Rotterdam worden uitgeoefend. Als je het bericht op Famme Facebook liked en deelt met je vrienden maak je nog meer kans. Kleine moeite, groot yogaplezier!

Ja, ik ding graag mee naar 1 van de 4 x 10-rittenkaarten t.w.v. € 100

[contact-form-7 id=”45143″ title=”4 x 10-rittenkaart van yogaschool Balanzs”]

Reageer op artikel:
Famme is 1 jaar! Win een van de vele prijzen
Sluiten