Redactie
Redactie Kids 10 aug 2014

Famme discussie: Hooters-outfit voor meisje (4) tijdens missverkiezing

Maakt deze moeder het te bont of niet? Haar 4-jarige dochter doet mee aan een beauty pageant en hult haar in een zelfgemaakte Hooters-outfit.

Even een wiste-datje: Hooters is een restaurantketen in Amerika waarbij schaars geklede jonge vrouwen je net bestelde hamburger serveren. De associaties zijn hierbij vaak jonge knappe dames in hotpants en een flinke borstpartij. Sexy. Op z’n Amerikaans. Niet echt voor kinderen, dus.

Blinging up, baby!

Toch vond de 33-jarige moeder het een briljant idee om haar dochter in dit tenue de documentaire Blinging up baby te laten verschijnen. Origineel, bovenal. Vooral omdat het Hooters t-shirt werd vervangen door een one shoulder top met oranje (de kleur van Hooters!) strass stenen. So amazingly DIY. De controversialiteit rondom dit onderwerp begrijp ze niet. ‘Daarbij lopen kinderen rond die leeftijd toch ook in bikini op het strand?’, aldus de moeder. De meningen onder de ouders van de kleine deelnemers waren verdeeld. Wat vinden jullie? Belachelijk, medium, of niets aan de hand? En wat zijn de meningen over pageants voor kinderen in het algemeen? Roep u maar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Famme discussie: Hooters-outfit voor meisje (4) tijdens missverkiezing
Sluiten