Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Eten 24 mrt 2015

Famme gaat offline tijdens het Culy Food Festival met een kinderkookworkshop

Tijdens het Paasweekend op zaterdag 4 en zondag 5 april organiseert Culy.nl het Culy Food Festival. En Famme is voor het eerst offline! Het hele weekend geven wij samen met Easy Peasy meerdere keren een geweldige (Paas-) kinderkookworkshop.

Waar en wat?
Het Culy Food Festival vindt plaats in de Suikerfabriek, in Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem) en heeft een geweldige food line-up. Van worstenmakers Brandt & Levie tot culinaire docu’s en van Tony Chocolonely tot een food styling en fotografie-workshop: je hoeft je dus geen seconde te vervelen. Samen met Easy Peasy hebben wij een stand waar je samen met je kind kunt langskomen. Jij kunt lekker chillen in de Famme-hoek, gezellig blijven kijken bij de kinderkookworkshop of ongegeneerd een rondje lopen over het festival, terwijl je spruit bij ons een gezonde shake en paaseitjes gaat maken. Ideaal toch? De workshop is twee keer per dag, duurt iets meer dan een uur en is GRATIS voor jou als Culy Food Festival-bezoeker!

Inschrijven
We hebben per kinderkookworkshop ongeveer 10 à 12 plekken. Om 14.00 uur is de eerste workshop en om 16.00 uur de tweede. Willen jullie juist blijven eten op het festival en dus wat langer blijven? Dan is het wel zo leuk als er voor de kinderen ook nog iets te doen is. Om 18.00 uur houden we daarom – bij voldoende animo – nog een ronde.

Hier kun je zien wat er allemaal te doen is en hier kun je je kind(eren) inschrijven voor onze workshop (Easy Peasy Kids workshop). Vanaf 5 jaar zijn ze welkom en we schatten dat het tot een jaar of 8 à 10 leuk is om mee te doen.

Tickets voor het Festival koop je hier.

Reageer op artikel:
Famme gaat offline tijdens het Culy Food Festival met een kinderkookworkshop
Sluiten