Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Beauty 17 september 2014

Famme heeft een nieuw zusje: Beautify!

Famme heeft er een zusje bij gekregen en daar zijn we trots op! Beautify heet het online magazine en het is voor iedere vrouw die op zoek is naar haar allermooiste ‘ik’.

Wat wij bij Famme mooi vinden aan Beautify? Dat ook echt ie-de-re vrouw er terecht kan. Geen beautyblog met strikt blonde jonge meisjes, maar vrouwen van verschillende komaf. Of je nu rossig lokken hebt of een bos kroeshaar: Beautify heeft de beste tips, tricks en mooiste producten voor je.

Be your own kind of beautiful

Vier vriendinnen (met ieder hun eigen kenmerken) staan dagelijks voor je klaar met posts over schoonheid, lichaam, gezondheid, relaties en psyche. Een dosis inspiratie, adviezen en ongezouten meningen vind je terug in tekst, maar ook in video’s! Iedere dag maakt Beautify doormiddel van een filmpje jou op je allermooist.

Het magazine ontstond naar een idee van hoofdredacteur Lotte Nijborg: ‘Ik wilde al heel lang vrouwen inspireren en helpen bij hun zoektocht naar hun eigen schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Want iedere vrouw die zich mooi voelt, krijgt de wereld met zich mee.’

Bezoek Beautify >

Reageer op artikel:
Famme heeft een nieuw zusje: Beautify!
Sluiten