Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Beauty februari 3, 2016

Famme heeft een nieuw zusje: het online health magazine BEDROCK!

Hoe leef je een zo gebalanceerd mogelijk leven, vind je rust en geluk, heb je veel tijd voor je kinderen en draag je bij aan een betere wereld, terwijl je ook nog plezier hebt? Het nieuwe magazine BEDROCK gaat iedere dag op zoek naar deze antwoorden samen met ervaringsdeskundigen en experts.

Mind, body, better world. ​Dit zijn de drie pij​lers waarmee je het nieuwe online platform BEDROCK kan omschrijven. Naast ​voor de hand liggende ​health​-thema’s als sport en voeding​ bespreekt BEDROCK ook onderwerpen als relaties, duurzaamheid en spiritualiteit en dan wel op een manier die óns aanspreekt.

Hoofdredactrice Nina Pierson: ‘​Perfectie bestaat nu eenmaal niet, en dat is okay.​ Dat moeten we namelijk ook niet willen.​ Maar de beste versie worden van jezelf, voor jezelf en de wereld waarin je leeft, is het mooiste wat er is. Je moet ​daarin ​voor jezelf bepalen wat een gezond en bewust leven voor jou betekent. Het enige dat wij kunnen doen is ​daarin ​een gids zijn.’

En zeg nou zelf, dat kunnen we best gebruiken. Toch?

Column voor Famme

Helemaal leuk: vanaf 4 februari aanstaande lees je eens in de twee weken op donderdag een column van Nina. Ze heeft afgelopen winter de grote three-o aangetikt en dat is niet de enige grote transformatie in haar leven (naast BEDROCK, natuurlijk). Ze is getrouwd met grote liefde Jop én verwacht in april haar eerste kindje. Voor Famme deelt ze haar ervaringen als mommy-to-be en hoe ze dit combineert met een drukke carrière (ze is ook nog eens mede-eigenaar van saladebarketen SLA) en het leiden van een zo bewust en gezond mogelijk leven.

Ga jij het magazine lezen? Reageer via Facebook!

Reageer op artikel:
Famme heeft een nieuw zusje: het online health magazine BEDROCK!
Sluiten