Redactie
Redactie Algemeen 25 jun 2014

Famme test: Starbucks Skinny Latte

We zijn gek op de Discoveries en Frappuccino’s van Starbucks (karamel! Hmm!). En nu kunnen we weer een nieuwe variant op onze to drink-list zetten: de Skinny Latte. Een ice coffee, ideaal voor bij het momentje voor jezelf.

Daarom plofte wij van Famme gisteren, na werk en spitsuur met de kinderen, op de bank met een Skinny Latte. Een verkoelende ice-coffee (heerlijk met dit warme weer), maar waar véél minder suiker in zit. Deze magere variant is topfavoriet in de Starbucks-koffietentjes onder de Nederlandse vrouw. En goh, daar kijken we nou niet echt van op!

Vanaf nu hoef je nooit meer naar de stad of het centrum, want de Fair trade koffie met magere melk van Arla koop je gewoon bij de supermarkt op de hoek. Net zo lekker als bij de koffietent, want ook hiervoor worden alleen de beste Starbucks Espresso Roast bonen gebruikt.

Ben jij meer van de lekkere smaakjes? Naast de Skinny Latte is er ook de Seattle Latte, Chocolate Mocha en Caramel Macchiato.

Famme test…

Toegegeven, echte die-hard koffiedrinkers zijn we bij Famme niet. We houden het graag bij af en toe een (iced) cappuccino of latte. En daarom waren we extra benieuwd naar de Skinny Latte. En het moet gezegd: de koffie-smaak is heerlijk. Een lekkere espresso afgezwakt met melk (het is immers een Latte) die vol smaakt, maar het niet is. Score!

De koffie zit in een superhandig formaat: 220 cl. Je propt de koffie dus zo vanuit de koelkast (of de supermarkt) in je tas voor een verkoelend momentje onderweg naar je werk, de zwemles van je kind of afspraak met een vriendinnen. Eigenlijk hebben we niks te klagen over dit drankje… Wil je alleen écht zeker zijn dat hij tas-, kinder- en auto-proof is, wij zijn nogal onvoorzichtig, giet de Skinny Latte dan over in een thermosbeker. Blijft-ie meteen extra lang koud!

Kijk ook op Culy.nl, LeukeRecepten.nl en Welke.nl om hun mening over Starbucks Skinny Latte te lezen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Famme test: Starbucks Skinny Latte
Sluiten