Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Persoonlijk februari 12, 2015

Famme viert feest! Win een van de vele prijzen

Om samen met onze lezers te vieren dat we één jaar bestaan is het feest. We geven we de komende weken veel prijzen weg, en dat zijn niet de minste. Lees hier hoe je kans maakt op de Green Tom kinderwagen, gemaakt van 100% puur recycable materialen.

In de blog over het 1-jarig bestaan kon je al lezen dat het een geweldig jaar was voor Famme. In onze stoutste dromen hadden we niet kunnen bedenken dat we staan waar we staan. En dat hebben we te danken aan de lezers. Reden voor een feestje dus.

WIN!

We trappen af met een product waar we volledig achterstaan en dat perfect past in het leven van de Famme vrouw. Green Tom is een initiatief van Bart Bost die zich inzet voor een groenere wereld, maar ook houdt van mooi design en een praktische uitvoering. Als een bewuste vader zet hij zich in voor een betere toekomst en zijn missie om 100% groene producten te ontwikkelen is vertaald in een bloedmooie kinderwagen. Ter illustratie van zijn groene hart: aan het einde van de levenscyclus van de kinderwagen kun je hem terugbrengen en wordt de wagen weer gerecycled tot een nieuwe. Mooi toch?

Famme mag de Green Tom Upp Carrycot & Reversible weggeven ter waarde van € 449. Je krijgt het onderstel met twee opzetstukken. De wieg en het zitstoeltje.

Vul hieronder het win formulier in en ding direct mee naar de kinderwagen. Als je het bericht op Famme Facebook liked en deelt met je vrienden maak je nog meer kans. Kleine moeite, groot plezier! Klik hier voor het bericht.

Ja, ik ding graag mee naar de Green Tom kinderwagen t.w.v. € 449

[contact-form-7 id=”44237″ title=”Green Tom Winactie”]

Reageer op artikel:
Famme viert feest! Win een van de vele prijzen
Sluiten